Ready to get your hands dirty! Boek een workshop en kom je eigen servies maken.

Mooie eetmomenten maken we samen!

Heb je zin om met je handen in de klei te zitten? Wil je even je hoofd leeg maken? Of droom je ervan om je eigen servies te maken? Kom dan naar mijn klei café en ontdek de kunstenaar in jezelf.

In mijn atelier kan iedereen zijn eigen servies maken, ook jij! Met behulp van een wals apparaat, je eigen handen en gipsen mallen, creëer je eenvoudig je eigen kunstwerkjes. Maak bijvoorbeeld een prachtige saladeschaal om dagelijks van te genieten, of  leuke schaaltje om je favoriete snacks in te serveren.

Je kunt alleen komen of iemand meenemen voor een workshop. Gezelligheid gegarandeerd, vooral met een wijntje en een heerlijke borrelplank erbij ;-).  Wil je liever met een groep komen? Boek dan een "private workshop" en maak er samen een feestje van. 

Schrijf je nu in, alleen of samen met vriendinnen, voor een workshop servies maken. Want mooie eetmomenten maken we samen!

 

"Een super leuke ervaring, in een relaxte sfeer een prachtige schaal maken. Ilse leidt je op eenprofessionele wijze met humor door het proces. Ook lekker gelachen!" -Marianne-