Na mijn opleiding droomde ik van een mantelpakje en een BMW. Niet gek dat ik belandde in de marketing. Ik werkte hard en met plezier, tot een aantal jaar geleden. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk. Met bewondering keek ik naar de lokale, ambachtelijke winkels in mijn straat waar ondernemers vol enthousiasme hun eigen kaas, wijn of bloemen verkopen. Dat wilde ik ook!

Het idee om mijn eigen servies te maken, is in 2016 aan de eettafel geboren. Vier maanden later opende ik mijn eigen winkelatelier Bord aan Tafel in de Czaar Peterstraat te Amsterdam. Mijn oma zei altijd: “Wat goed is, komt snel”. 

“Mooie eetmomenten maken we samen”, een zin waar ik heilig in geloof. Aan de eettafel zijn even geen telefoons of andere apparaten. Iedereen is goedgehumeurd en ontspannen en heeft tijd voor elkaar. Dan komen de mooie verhalen vanzelf op tafel. Ik houd ervan!

Smakelijke groet,

Ilse