Over mij

Hi, ik ben Ilse Klün

Een perfecte basis voor heerlijke etentjes met familie en vrienden. 

In mijn winkelatelier Bord aan Tafel maak ik tafelservies van hoge kwaliteit. Van kommen tot kopjes en van borden tot schalen. Ik ben iemand die van controle houd, maar in mijn atelier is bijna het tegenovergestelde het geval. Bij het maken van mijn glazuren gebruik ik nooit een weegschaal. Ik doe bijna alles op gevoel. Want niks leuker dan om mijn oven te openen en schalen te zien die mij toelachen in de mooiste kleuren. Ik vind het leuk dat geen enkele schaal hetzelfde, maar juist uniek is.

Mijn servies is tijdloos en uniek. Met een paar blikvangers van Bord aan Tafel creëer je in een handomdraai een prachtige eettafel. En om aan gerechten je persoonlijke draai te geven, vind je in mijn winkel heerlijke smaken olijfolie, balsamico en azijn.

De workshops in mijn winkelatelier worden gegeven op dinsdag-, donderdag- of vrijdagavond. Kom alleen of gezellig met een vriendin of vriend. In totaal is er plaats voor maximaal 4 personen.

We starten om 19:30 uur en een avond duurt gemiddeld 1,5 uur. De totale kosten per persoon zijn €95. Uiteraard inclusief je zelfgemaakte schaal!

Bord aan Tafel staat voor...

Liefde, Authenticiteit, Ambacht,
Samen zijn,
Mooie eetmomenten

Liefde, Authenticiteit, Ambacht,
Samen zijn, Mooie eetmomenten

Mijn ondernemersverhaal begon toen...

Na mijn opleiding droomde ik van een mantelpakje en een BMW. Niet gek dat ik belandde in de marketing. Ik werkte hard en met plezier, tot een aantal jaar geleden. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk. Met bewondering keek ik naar de lokale, ambachtelijke winkels in mijn straat waar ondernemers vol enthousiasme hun eigen kaas, wijn of bloemen verkopen. Dat wilde ik ook!

Vroeger

2016

Het idee om mijn eigen servies te maken, is in 2016 aan de eettafel geboren. Vier maanden later opende ik mijn eigen winkelatelier Bord aan Tafel in de Czaar Peterstraat te Amsterdam. Mijn oma zei altijd: “Wat goed is, komt snel”. 

Heden

Nu meer dan 6 heb ik mijn winkel. Ondanks dat ik naast een hele mooie tijd ook de gebruikelijke tegenslagen heb gezien, heb ik nog geen seconden spijt gehad. En stiekem weet ik dat ik tegenslagen juist nog heb om mezelf te kunnen uitdagen.

Ik word vrolijk van mijn klanten. Ik word ontspannen van mijn klei. En ik krijg energie van mede creatieve mensen. Ik weet inmiddels dat de mix van eigen baas, ondernemen en met mijn handen werken, op mijn lijf is geschreven. Niks leuker dan om mijn ideeën dezelfde dag nog te kunnen maken. Elke dag weer.

Smakelijke groet, Ilse

Mijn ondernemers-verhaal begon toen...

Na mijn opleiding droomde ik van een mantelpakje en een BMW. Niet gek dat ik belandde in de marketing. Ik werkte hard en met plezier, tot een aantal jaar geleden. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk. Met bewondering keek ik naar de lokale, ambachtelijke winkels in mijn straat waar ondernemers vol enthousiasme hun eigen kaas, wijn of bloemen verkopen. Dat wilde ik ook!

Vroeger

Het idee om mijn eigen servies te maken, is in 2016 aan de eettafel geboren. Vier maanden later opende ik mijn eigen winkelatelier Bord aan Tafel in de Czaar Peterstraat te Amsterdam. Mijn oma zei altijd:
“Wat goed is, komt snel”. 

2016

Ik word vrolijk van mijn klanten. Ik word ontspannen van mijn klei. En ik krijg energie van mede creatieve mensen. Ik weet inmiddels dat de mix van eigen baas, ondernemen en met mijn handen werken, op mijn lijf is geschreven. Niks leuker dan om mijn ideeën dezelfde dag nog te kunnen maken. Elke dag weer.

Heden