In mijn winkelatelier Bord aan Tafel maak ik tafelservies van hoge kwaliteit. Van kommen tot kopjes en van borden tot schalen. Ik ben iemand die van controle houd, maar in mijn atelier is bijna het tegenovergestelde het geval. Bij het maken van mijn glazuren gebruik ik nooit een weegschaal. Ik doe bijna alles op gevoel. Want niks leuker dan om mijn oven te openen en schalen te zien die mij toelachen in de mooiste kleuren. Ik vind het leuk dat geen enkele schaal hetzelfde, maar juist uniek is.
Mijn servies is tijdloos en uniek. Met een paar blikvangers van Bord aan Tafel creëer je in een handomdraai een prachtige eettafel. En om aan gerechten je persoonlijke draai te geven, vind je in mijn winkel heerlijke smaken olijfolie, balsamico en azijn.
Mooie eetmomenten maken we samen!
Na mijn opleiding droomde ik van een mantelpakje en een BMW. Niet gek dat ik belandde in de marketing. Ik werkte hard en met plezier, tot een aantal jaar geleden. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk. Met bewondering keek ik naar de lokale, ambachtelijke winkels in mijn straat waar ondernemers vol enthousiasme hun eigen kaas, wijn of bloemen verkopen. Dat wilde ik ook!
Het idee om mijn eigen servies te maken, is in 2016 aan de eettafel geboren. Vier maanden later opende ik mijn eigen winkelatelier Bord aan Tafel in de Czaar Peterstraat te Amsterdam. Mijn oma zei altijd: “Wat goed is, komt snel”.
Nu meer dan 6 heb ik mijn winkel. Ondanks dat ik naast een hele mooie tijd ook de gebruikelijke tegenslagen heb gezien, heb ik nog geen seconden spijt gehad. En stiekem weet ik dat ik tegenslagen juist nog heb om mezelf te kunnen uitdagen.
Ik word vrolijk van mijn klanten. Ik word ontspannen van mijn klei. En ik krijg energie van mede creatieve mensen. Ik weet inmiddels dat de mix van eigen baas, ondernemen en met mijn handen werken, op mijn lijf is geschreven. Niks leuker dan om mijn ideeën dezelfde dag nog te kunnen maken. Elke dag weer.
Smakelijke groet, Ilse
Na mijn opleiding droomde ik van een mantelpakje en een BMW. Niet gek dat ik belandde in de marketing. Ik werkte hard en met plezier, tot een aantal jaar geleden. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk. Met bewondering keek ik naar de lokale, ambachtelijke winkels in mijn straat waar ondernemers vol enthousiasme hun eigen kaas, wijn of bloemen verkopen. Dat wilde ik ook!
Het idee om mijn eigen servies te maken, is in 2016 aan de eettafel geboren. Vier maanden later opende ik mijn eigen winkelatelier Bord aan Tafel in de Czaar Peterstraat te Amsterdam. Mijn oma zei altijd:
“Wat goed is, komt snel”.
Ik word vrolijk van mijn klanten. Ik word ontspannen van mijn klei. En ik krijg energie van mede creatieve mensen. Ik weet inmiddels dat de mix van eigen baas, ondernemen en met mijn handen werken, op mijn lijf is geschreven. Niks leuker dan om mijn ideeën dezelfde dag nog te kunnen maken. Elke dag weer.