De winkel

En mijn atelier

Ik zit met mijn atelier gevestigd in de Gemcast, een voormalige metaalgieterij in Bergen op Zoom. Niet voor niks heb ik gekozen voor deze locatie, want ook in mijn atelier blijven je handen niet schoon. 

Dagen & tijden

Workshops

Locatie

Woensdag t/m vrijdag 12:00-18:00 uur en zaterdag van 12:00-17:00 uur

Dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond
Vrijdag en zaterdagochtend 


Mijn atelier is onlangs verhuisd van Amsterdam naar Bergen op Zoom. Een leuk weetje is dat de inwoners van Bergen op Zoom eeuwenlang een bestaan konden vinden in de pottenbakkerij. Een overvloed aan klei maakte keramiek tot een van de belangrijkste producten van de stad. Het typerende Bergse aardewerk dat hier eeuw na eeuw gebakken werd, vond zijn weg als kookpotten, schotels en schalen naar de keukens en eettafels in Nederland.

Mijn atelier is gevestigd in de Gemcast, een voormalige metaalgieterij in Bergen op Zoom. Niet voor niks heb ik gekozen voor deze locatie, want ook in mijn atelier blijven je handen niet schoon. Daarbij is het succes van de metaalgieterijen in Bergen op Zoom mede te danken aan het vakmanschap uit de pottenbakkerij. Want hierdoor wist men hoe er goede kleimallen gemaakt moesten worden voor de metaalgieterijen.